Kdo nebyl, prohloupil.

Už jste byli na Velehradě? Zaměstnanci Aspeny ANO. Minulý víkend se právě na Velehradě, v areálu hotelu SKANZEN, konala naše každoroční celofiremní akce.

Krátce po poledni jsme se sjeli z celého Česka i Slovenska, abychom si hned na úvod přiťukli místní říznou pálenkou na shledání, zdraví, úspěch i zdar celé akce.

Oficiálním zahájením byl výtečný oběd, při němž si většina z nás pochutnala na vepřové panence s pepřovou omáčkou a gratinovanými bramborami. Tarhoňa s kozím sýrem, která byla také v nabídce, prohrála na celé čáře i přesto, že byla parádní. Už během oběda jsme objevili skrytou profesi obchodního ředitele Amura Břetislava Svobody – paparazzi. První, koho zaskočil svým objektivem, byla samotná majitelka Aspeny Petra Cupáková. Podařilo se mu tak znervóznět ostříleného řečníka při krátkém úvodním proslovu. Svým hledáčkem nás Amur provázel a přepadával celý den s výjimkou odpoledního programu, kdy spolu s dalšími „dvanácti statečnými“ odjel utužit sportovní dovednosti a poměřit své síly ve florbalu, badmintonu a stolním tenise.

My ostatní jsme zvolili odpočinkový, avšak neméně zajímavý program v okolí hotelu – prohlídku Živé vody a terária. Všechny překvapilo nejen množství ryb a želviček ve zdejším akváriu, ale hlavně velikost kaprů, jeseterů a sumců.

Poslední část odpoledního programu završil dechberoucí varhanní koncert v monumentální velehradské bazilice Nanebevzetí Panny Marie a svatého Cyrila a Metoděje.

Zcela netradičně jsme večeři podávanou formou bufetu vyměnili za rauty servírované pro každý stůl samostatně. Pečení holubi nám z prkna servírovaného uprostřed stolu lítali přímo do… talíře. Středověké hodování jsme si náramně užili z pohodlí své židle.

To hlavní překvapení nás čekalo po večeři. Petra Cupáková nás napínala celý den. Prozradila pár rádoby indicií, které nás ale ještě víc zmátly, takže fantazie běžela na plné obrátky. Hlavní nápověda „že to bude jízda“ v některých z nás vzbudila naději, že nás navštíví sám velký Kája Gott. Nenavštívil, ale na jeho zdraví jsme připili při degustaci vín a pálenek ve vinné a pálenkové stezce vybudované ve sklepení hotelu. Nápověda nelhala. Byla to jízda, která nastartovala nejdůležitější část celého pobytu: seznamování se, klábosení, popíjení a společné řádění na parketu.

Myslím, že se nenašel nikdo, kdo by měl čas se na akci nudit. Příjemně nabitý program a dostatek skvělého jídla i pití doplnilo super počasí. I to bylo jedno z překvapení. Místo předpovídaného deště jsme si užili chladný, ale krásný podzimní den.

Nechci se opakovat, ale jak jsem zmínila v úvodu: kdo nebyl, vážně prohloupil!

MÁME TISÍCE SPOKOJENÝCH ZÁKAZNÍKŮ,
STAŇTE SE JEDNÍM Z NICH

Naši zákazníci